ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υαλουρονικό

Εμφυτεύματα (Fillers) Υαλουρονικού Οξέως

kentriki

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ.

Τα εμφυτεύματα (fillers) υαλουρονικού οξέως είναι ότι πιο σύγχρονο στην ελάχιστα επεμβατική αναζωογόνηση του προσώπου.

Είναι εξαιρετικά δημοφιλή, καθώς συνδυάζουν ευκολία στην έγχυση, καλά και αξιόπιστα αποτελέσματα και ασφαλές προφίλ.

Το φυσικό υαλουρονικό οξύ είναι ένα σάκχαρο του οργανισμού και ένα από τα κύρια συστατικά του δέρματος. Έχει την ικανότητα να δεσμεύει το νερό και να δίνει σφριγηλότατα και όγκο.

Με τη γήρανση χάνεται από τον οργανισμό και το δέρμα αφυδατώνεται και σχηματίζει ρυτίδες.

 

Πως χρησιμοποιείται στην

αναζωογόνηση του προσώπου

Το συνθετικό υαλουρονικό είναι μη ζωικής προέλευσης, παρασκευάζεται στο εργαστήριο και είναι ανάλογο αυτού του δέρματος. Μάλιστα η επεξεργασία του εξασφαλίζει αυξημένη διασύνδεση και έξτρα σταθερότητα με μακροχρόνια παραμονή στο σημείο της ένεσης.

Ενίεται στις ρυτίδες, μέσα στο δέρμα με πολύ λεπτή βελόνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξομάλυνση μόνιμων γραμμών και ρυτίδων του προσώπου σε περιοχές όπως:

  • Ρινοχειλικές αύλακες
  • Στις γωνίες στου στόματος (γραμμές «μαριονέτας»)
  • Γραμμές «καπνιστού» των χειλιών
  • Για να δώσουν σχήμα και όγκο στα χείλη
  • Στο μεσόφρυο και το μέτωπο ιδίως μετά από μπότοξ

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιλεγμένους ασθενείς για τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. όπου μπορούν να ανυψώσουν τα κάτω βλέφαρα, να καλύψουν τις σακούλες, να γεμίσουν αύλακες που εξαλείψουν σκιές γύρω από τα μάτια.

Ρινοχειλικές Πτυχές

Χείλη

Χείλη

Δακρυική Αύλακα

Χρειάζεται αναισθησία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί μια αναισθητική κρέμα που εφαρμόζεται λίγα λεπτά πριν από τη θεραπεία. Το ίδιο το σκεύασμα περιέχει αναισθητικό (ξυλοκαϊνη) για πιο άνετη εφαρμογή.

Στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως γύρω από τα χείλη είναι απαραίτητα η τοπική αναισθησία.

Πότε εμφανίζονται τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με μία επίσκεψη, και διαρκούν σημαντικά περισσότερο από ότι το μπότοξ, από 6 μήνες μέχρι πάνω από ένα χρόνο ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Είναι βιοδιασπώμενο και απομακρύνεται φυσικά από τον οργανισμό. Η δράση του είναι άμεση με την προσθήκη όγκου, αλλά και έμμεση, δεσμεύοντας και συγκρατώντας νερό στην περιοχή.

Κατά τη εφαρμογή μπορεί να συμβούν μικρές εκχυμώσεις αλλά η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης είναι σχεδόν μηδενική. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μακροχρόνιο αλλά όχι μόνιμο.

Κλείστε Ραντεβού

Μπορείτε να καλέσετε στο 22310.22200, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επικύρωση του ραντεβού.
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ

Επικοινωνηστε μαζι μας

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα των ματιών σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ

Σχετικά με το Γιατρό

Ο Θανάσης Ντούζγος είναι ιδιώτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος που εξειδικεύεται στην πλαστική των βλεφάρων, την αισθητική οφθαλμολογία, το γλαύκωμα...