ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

BOTOX

Τι είναι το Botox

botox

Η βοτουλινική τοξίνη (Botox) χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στην οφθαλμολογία για την αντιμετώπιση του βλεφαρόσπασμου και του στραβισμού.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως για την εξομάλυνση των ρυτίδων του προσώπου. Συνηθέστερα εφαρμόζεται στις ρυτίδες του μετώπου, σε αυτές γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), και ανάμεσα στα φρύδια.

Η θεραπεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για ανόρθωση φρυδιού. Είναι ο ασφαλέστερος και αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπο.

Λειτουργεί ακινητοποιώντας προσωρινά τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν. Οι φυσιολογικές εκφράσεις δεν επηρεάζονται.

Botox - Πόδι Χήνας

Botox - Μεσόφρυο

Botox - Γραμμές Μετώπου

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας εμφανίζονται μετά από 5 με 10 μέρες και διαρκούν έως και 4 μήνες. Η επανάληψη της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα αποτρέπει την επανεμφάνιση των ρυτίδων.

ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ BOTOX ΕΠΩΔΥΝΗ;

Η θεραπεία με Botox είναι από τις πιο ανώδυνες θεραπείες. Γίνεται στο ιατρείο, διαρκεί περίπου 10 λεπτά και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Πριν την ένεση ο γιατρός μπορεί να επιλέξει να μουδιάσει την περιοχή με κρύα επιθέματα ή αναισθητική κρέμα. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά, και το πρόσωπο δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό χωρίς να αλλάζουν ριζικά τα χαρακτηριστικά του. Η δραστηριότητα των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες και τις γραμμές μειώνεται προσωρινά, έτσι μπορείτε ακόμη να κάνετε εκφράσεις αλλά χωρίς τις ρυτίδες.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ BOTOX;

Οι παρενέργειες στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού είναι σπάνιες. Μπορεί να υπάρχει ήπια ερυθρότητα στο δέρμα της περιοχής που έγιναν οι ενέσεις που διαρκεί μία με δύο ώρες. Ακόμη, μπορεί να προκληθεί ήπιος πονοκέφαλος που υποχωρεί μέσα σε 24-48 ώρες. Σπανιότερα, μπορεί να προκληθεί προσωρινή πτώση του άνω βλεφάρου η οποία είναι πλήρως αναστρέψιμη.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι πλήρως αναστρέψιμα και οι ρυτίδες σταδιακά θα επανέλθουν στην κατάσταση που ήταν πριν από αυτή.

Κλείστε Ραντεβού

Μπορείτε να καλέσετε στο 22310.22200, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επικύρωση του ραντεβού.
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ

Επικοινωνηστε μαζι μας

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα των ματιών σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ

Σχετικά με το Γιατρό

Ο Θανάσης Ντούζγος είναι ιδιώτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος που εξειδικεύεται στην πλαστική των βλεφάρων, την αισθητική οφθαλμολογία, το γλαύκωμα...