Εξοπλισμός

Yag Laser

YAG Laser

Το Λέιζερ του Ιατρείου μας

1

ΤοYAG laser του ιατρείου μας είναι το τελευταίας γενιάς Q-Las A.R.C Laser, προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας, με εξελιγμένο σύστημα σκόπευσης που επιτρέπει βέλτιστα αποτελέσματα με τη μικρότερη δυνατή ενέργεια.

Εξασφαλίζει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, επιτελώντας τις επεμβάσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Εφαρμογές:

Yag laser οπίσθια καψουλοτομή

Η ψηφιακή φλουοραγγειογραφία χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και παρακολούθηση μιας πληθώρας αγγειακών παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και του χοριοειδούς. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι η υγρά μορφή της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και οι αγγειακές αποφράξεις του αμφιβληστροειδούς.

Η εξέταση αυτή πραγματοποιείται με άνεση και ασφάλεια στο ιατρείο από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια ψηφιακού αγγειογράφου τελευταίας τεχνολογίας της Canon. Μετά την ενστάλαξη κολλυρίων που προκαλούν διαστολή της κόρης του οφθαλμού, χορηγείται η σκιαγραφική ουσία σε μια περιφερική φλέβα.

Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, το σκιαγραφικό φτάνει στα αγγεία του οφθαλμού και γίνεται η λήψη μιας σειράς φωτογραφιών από τον ιατρό με τη χρήση ειδικού αγγειογραφικού μηχανήματος. Η όλη διαδικασία διαρκεί από πέντε μέχρι δέκα λεπτά.

Η Yag laser ιριδοτομή είναι μια άλλη θεραπευτική διαδικασία που εφαρμόζεται σε ασθενείς που είτε έχουν περάσει κρίση οξέως γλαυκώματος, είτε έχουν μάτια που προδιαθέτουν σε μια τέτοια κρίση όπως κλειστή γωνία, ρηχό πρόσθιο θάλαμο κ.ά.

Πραγματοποιείται και αυτό στο χώρο του ιατρείου μας με το Q-Las ARC Laser, μετά από ενστάλαξη κολλυρίων που κλείνουν και σταθεροποιούν την κόρη. Εφαρμόζεται με αναισθητικό κολλύριο ένας ειδικός φακός επαφής στον υπό θεραπεία οφθαλμό και προχωράμε στην εφαρμογή του laser.

Με αυτό δημιουργείται μια μικρή οπή στην περιφέρεια του χρωματιστού διαφράγματος του οφθαλμού, που ονομάζεται ίριδα, με σκοπό την απρόσκοπτη ροή και έξοδο του ενδοφθάλμιου υδατοειδούς υγρού από τον οφθαλμό.

Κλείστε Ραντεβού

Μπορείτε να καλέσετε στο 22310.22200, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επικύρωση του ραντεβού.
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ

Επικοινωνηστε μαζι μας

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα των ματιών σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ

Σχετικά με το Γιατρό

Ο Θανάσης Ντούζγος είναι ιδιώτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος που εξειδικεύεται στην πλαστική των βλεφάρων, την αισθητική οφθαλμολογία, το γλαύκωμα...